Kunstkids:
12 t/m 16 jaar 
Dinsdagavond van 18.15 tot 20.15

Jongeren kunnen aan de slag met uitdagende opdrachten en technieken. Er wordt projectmatig gewerkt. Zo kun je o.a. een eigen spel ontwerpen, een tas van oude spijkerbroeken maken,  met speksteen werken of een stop-motion maken. Ook wordt er gewerkt n.a.v. het werk van een kunstenaar of kunststroming. Ieder jaar staan andere technieken en projecten op het programma.

Naast het aanleren van nieuwe vaardigheden en technieken krijgen de jongeren begeleiding in hoe je je iedeëen kan verbeelden. Ze leren goed te kijken naar hun eigen werk.
Door het oefenen van deze vaardigheden zullen ze zich steeds vrijer voelen. 

Eén keer per jaar wordt er een Zutphense kunstenaar uitgenodigd om iets te vertellen over zijn/haar werk en een les met de jongeren te doen. Dit gebeurd meestal in het atelier van de kunstenaar. 

In het verleden hebben we in het atelier van Hanneke Verhey porcelein gegoten, bij Els Bottema raku gestookt, bij Nicole Huijs Karrer linosnedes gemaakt en samen met Wim van der Meij etsen gemaakt. Dit is altijd heel erg gezellig en inspirerend. Soms worden er ook extra lessen bij een gastkunstenaar aangeboden op een ander tijdstip dan de dag waarop ze les hebben. Hiervoor kan dan apart worden ingeschreven en zijn er extra kosten aan verbonden.

Volg ons op facebook: https://www.facebook.com/KinderatelierZutphen

 

kinderatelier miriam verbeek
Kinderatelier Zutphen Brummen Dieren Eefde Gorssel Voorst Vorden Twello
kunstkids zutphen
kunstkids zutphen
kunstkids zutphen
Kunstkids (11) 12 t/m 17 jaar
kunstkids
masker papier-mache kunstkids kinderatelier zutphen
kleien boetseren kunstkids zutphen
rakustoken
kunstkids zutphen
lightpainting kunstkids zutphen
Kinderatelier Zutphen Brummen Dieren Eefde Gorssel Voorst Vorden Twello